Услуги

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети, отражението им върху живота хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Защо ни е необходим индивидуален хороскоп?

 Общите прогнози, базирани единствено на зодиакалния знак и конкретен момент,  използват около 1% от възможностите на науката астрология. Поради тази причина, те няма как да са абсолютно прецизни  и верни за конкретен човек.

В случай, че желаете да научите какво точно са предопределили звездите за вас и как продължават да влияят върху вашия живот, трябва да се обърнете към астролог, който да ви направи личен хороскоп, вземайки предвид разположението и взаимодействието между небесните тела в съответствие с момента и мястото на раждането ви.

Цени за Изготвяне на Хороскоп

Пълен Хороскоп - (Продължителност 2 а.ч.)

(Разчет на Натална КартаСинастрияТранзитиПрогресииГодишен ХороскопМедицинска АстрологияКармична обусловеностАстропсихологияБизнес АстрологияМунданна Астрология, Изчисляване на Дати)

Съкратена Версия - (Продължителност 1 а.ч.) 

(Разчет на Натална КартаТранзитиМедицинска Астрология)

Синастрия (Астрология на взаимоотношенията)- (Продължителност 1 а.ч.) 

Годишен Хороскоп - (Продължителност 1 а.ч.) 

Изчисляване на Дата за:

Раждане на Дете - (Продължителност 30 мин.)

Сватба - (Продължителност 30 мин.)

Стартиране на Бизнес - ( Продължителност 30 мин.)

Операция - (Продължителност 30 мин.)

Кармична Астрология (Ведическа и Кабала) - (Продължителност 30 мин.)

Медицинска Астрология - (Продължителност 30 мин.)

Мунданна Астрология - (Продължителност 30 мин.)

Бизнес Астрология (Синастрични Екипи) - (Продължителност 1 а.ч.)

Дългосрочни Събития (Прогресии, Сатурново и Ураново Завръщане) - (Продължителност 1 а.ч.)

 

Рождена (Натална) астрология

Изучава характера и съдбата на човека. Астрологическата натална карта (рождения хороскоп) се построява според деня, часа и мястото на раждане на човека и е абсолютно уникална за всеки индивид. Тя дава информация за характера, талантите, качествата, слабостите, здравето, финансите, семейството, професионалната реализация, социалното положение. Чертае основните събития в живота на човека, проблемите, с които ще се сблъска, възможностите за личностно и духовно израстване.

За да бъде изготвен рожден хороскоп трябва да се знае дата и място на раждане, както и точен час на раждане. Рождената карта всъщност представлява звезден печат в мига на нашето раждане и поемането на първата ни глътка въздух. Това е нашата звездна мандала, която сме си избрали за този живот. Това е посланието на звездите и пътят, който са ни начертали, за да се развиваме и израстваме.

Рождения хороскоп е валиден за цял живот. Това не е моментно състояние, а процес на изграждане и развитие, дадености с които трябва да се съюзим. Трябва да работим и с най-трудните аспекти, за да преодолеем материята и да се извисим над нея. Звездите не ни заповядват, те ни дават шанс да използваме техните силни и слаби страни и да вземем най-хубавото, най-ценното и максималното от живота. 

Резултат с изображение за natal chart making

Слънчева революция (Годишен Хороскоп)

Kогато имате вече направен рожден хороскоп, всяка година може да ви се изработва годишна прогноза. Годишният хороскоп започва да работи от около рождения ви ден тази година и продължава до следващия на другата година. Той показва акцентите през годината, отношението на света към Вас и обратно. Дава ви преднина, за да се подготвите за важни събития или да се стаите и да намерите по-добри времена за трудните моменти в живота. Някои астролози смятат, че тенденциите за годината могат да се усещат до 3 месеца преди рождения ден и предлагат да се направи по-рано годишен хороскоп, ако имате важни за решаване въпроси. Слънчевата революция дава възможността за промяна на годишния асцендент чрез пътуване до различни дестинации по света с цел преместване на асцендента и фиксирането на неговия управител и планети в дадени домове. По този начин можете да избегнете неприятни ситуаци и да засилите дадени ситуации в предстоящата година като: Финанси, Здраве, Отношения, Изява и т.н. Това е възможно благодарение на часовите зони и попадащите в тях дадени градуси. Тази техника е доказала ефективноста си и много от западните астролози я използват за да помогнат на клиентите си в дадени начинания.

Резултат с изображение за the sun

Дългосрочна прогноза - Сатурнова революция

Това е хороскоп с дългосрочна прогноза. Прави се на момента, в който планетата Сатурн се връща на мястото, където е в рождената карта. Това става на периоди от около 28 години. В човешкият живот може да се случат 2 до 3, ако е речено и 4 такива момента – първи до около 28-29 години, втори около 56-57 години, трети - след още 28 години и т.н.. В действителност това са стадии на човешкият живот – младост, зрялост, старост и накрая състояние наречено извън нормите и времето. С тази прогноза може да заложите на дълъг период от време и да работите в посоката, който чертаят звездите. Всеки един от тях има свои характерни особености, които не е желателно да се пренебрегват. Сатурновата революция е за хора с ясна мисъл, освободено съзнание, широки възгледи и дългосрочни планове за живота!

Свързано изображение

Прогностична астрология

Изследва влиянието на звездите върху наталната карта на човека в определен период от неговия живот. Дава възможност да се направят прогнози за предстоящи събития. Периодите, с които се работи обикновено са ден, месец, три месеца, година и дългосрочни. Основните методи, които се използват са транзити, слънчева революция, прогресии и дирекции.

Резултат с изображение за solar system

Астрология на взаимоотношенията (Синастрия)

Техника позволяваща да се изследват отношенията между двама или повече души. Това могат да бъдат съпруг и съпруга, родител и дете, началник и подчинен, приятели, любовници и т.н. Рождените астрологични карти на партньорите се наслагват една върху друга и се изследват взаимодействията между техните Слънца, Луни и планети. Правят се хороскопи на двамата и се разглежда тяхната близост, сходство, преодолими или непреодолими различия чрез още две карти.  Пълният синастричен анализ, изготвен от професионален астролог може да помогне да се разрешат или предотвратят много голяма част от проблемите, които възникват във взаимоотношенията между хората. Синастрията е за хора, които преживяват трудни моменти в отношенията с другия или се готвят да заживеят с любовта на живота си, но имат въпроси, на които не намират смислен отговор.

Свързано изображение

Кармична (Ведическа) астрология

Изследва причините, довели до съществуването на определени проблеми или състояния в настоящия момент от живота на човека (под думата карма подразбираме закон за причината и следствието; буквално означава действие). Този дял от астрологията изучава по-дълбоките пластове на човешкото битие. Може да даде ориентири по-пътя на еволюционното израстване, да разкрие духовните възможности на човека и кармичните задачи и връзки, които трябва да разреши в настоящето прераждане.

Резултат с изображение за vedic astrology

Бизнес астрология

Позволява да се даде отговор на много от главните въпроси, свързания с развитието на една фирма. Кога и къде да се регистрира фирмата, кога е най-благоприятното време за сключване на договори, за взимане на кредит. Бизнес астрологията изследва жизнения цикъл на фирмата и го синхронизира с глобалните циклите на икономическа активност на пазара. Отлични резултати може да даде и в подбора на кадри и в създаването на работещи и сплотени колективи.

Резултат с изображение за business astrology

Мунданна (световна) астрология

Наблюдава и изучава процесите, които протичат в държавата (правителство, държавен глава, избори, партии, финанси, армия, полиция, народ и др.) Мунданната астрология изследва  политическите и икономическите отношения между държавите - влизане в съюзи, пактове, обявяване на война, сключване на мир, отпускане на заеми. Също така може да покаже къде в дадена точка от световната карта, бихме могли да реализираме даден аспект от нашата, карта било то свързан с бизнес, обучение, здраве, любов или местоживеене.

Резултат с изображение за mundane  astrology

Астропсихология

Представлява съчетаване на астрологическите методи с техниката на психологическия анализ. В процеса на консултиране астропсихологът помага на човека да открие себе си, да разреши проблемите в личния си живот, да се освободи от комплексите, да разгърне своите потенциални възможности. Астропсихологията е като огледало, в което всеки може да се огледа и обективно да види силните и слабите си страни и да коригира това, което не харесва в себе си. 

Резултат с изображение за psychology astrology

Медицинска астрология

В рождената астрологична карта могат да се видят всички слаби места, органи и системи в човешкият организъм. Това прави възможно своевременно да се диагностицират болестите и да се вземат превантивни мерки, за да се избегнат усложненията. Благодарение на медицинската астрология може да се намери най-добрата форма на лечение, както и да се избере най-подходящото време за хирургически операции. Още Хипократ е казал, че този, който не познава астрологията, няма право да се занимава с лечение!

A&B Team

Статии