Ива Табакова

Зодия: Овен

Разкрий пълния си потенциал!

Още от малка проявявам интерес към Психология и Астрология, защото винаги съм се чудела какво се случва "там горе" (🧠, 🌌).

Старая се да допринасям за развитие и прогрес, както на себе си, така и на околните още оттогава. През годините съм променяла подхода си, защото като типичен представител на знака Овен бях по-директна и експанзивна.

Тези характеристики все още са част от мен, но все пак целта на съществуването ни е да разгърнем потенциала си до максимум и да моделираме даденостите си по най-ползотворен начин. Обичам възможностите, които градивната комуникация ни позволява - разбиране, приемане, съветване, обективност и, разбира се, прогрес.

Затова и умисълът на дейността ми е да поговорим открито за минал опит, настоящи трудности и бъдещи стремежи! Малко по-конкретни данни за мен: - Завършвам специалност "Психология" в Нов български университет - Завършвам ниво за напреднали по Астрология с преподавател Кирил Горанов - Неспирно четене на всякакъв тип книги, засягащи и двете тематики - Ежедневна практика с различни хора Кирил Горанов е човекът, който широко отвори мирогледа ми в много отношения спрямо астрология и живота като цяло! Благодаря ти!

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Тел. 089 548 4545

A&B Team

Статии