Кирил Горанов

Зодия: Лъв

Кирил Георгиев Горанов се занимава с Астрология от 2004 година като практикува изготвяне на хороскопи от 2006г  и започва да учи за преподавател по Астрология при неговата учителка Оксана Станчева-Хорват през 2011 г., като съчетава системата на Иван Станчев с своите лични познания и опит в Астрологията.

В началото на 2013 година Започва участия в телевизоното предаване "Открий себе си" излъчвано по ТВ7 като консултант. В средата на 2013 вече е част от екипа на предаването "Искренно и Лично" по ТВ7 и участва в най-различни теми като консултант.

В края на 2013 година започва да преподава Астрология самостоятелно по нов усъвършенстван метод който включва Астродрама и Астропсихология.
Той владее всички практики на модерната западна Астрология като ги съчетава с Ведическа (Индийска) и Кабалистична Астрология.Притежава дълбоки познания в Световната митология (Гръцка, Индийска, Скандинавска, Египетска, Мезоамериканска и Римска), които му позволяват тълкуването на астрологичната карта в дълбочина. 

Благодарение на нестихващия си интерес към тази древна наука, той, както и неговите клиенти, постига успехи в работата, любовта, здравето и глобалното добруване.

A&B Team