Log in
Water

Вода

Хората в чиито хороскопи водният елемент е силно подчертан, още от рождение разбират, че различни недоловими фактори играят в живота по-голяма роля, отколкото обикновено се смята.

Те са в допир със своите чувства, настроени са към нюансите и оттенъците, които мнозина други дори не забелязват. Елементът вода представлява сферата на дълбоките емоции и съчувствени реакции - от импулсивни страсти до съкрушителни страхове, всеобхватно приемане и любов към сътворението. Водните знаци не познават силата на подсъзнателния ум и същевременно не осъзнават какво действително ги мотивира. Когато напълно осъзнато са настроени към по дълбоките измерения на живота , те представляват най-интуитивните и психически чувствителни знаци. В този случай водните личности са в контакт с единството на сътворението и могат да помагат чрез съчувствени реакции към чувствата на другите човешки същества. Но без да осъзнават напълно собствените си емоции, те се оказват мотивирани от импулсни желания, ирационални страхове и огромна свръхчувствителност дори спрямо най-слабата заплаха. ...

Водните знаци са най-щастливи , когато флуидността им бъде канализирана и някой друг и и придава форма, особено от страна на земните знаци, притежаващи непоклатимостта на която водата може да разчита и да вярва . Водните знаци не харесват особено хората , които обичат да се перчат или пък силните личности каквито са въздушните и огнените знаци. По-добре се чувстват с друг вид хора, по-потайни и сдържани, което им дава силно усещане за закрила и сигурност. Тази потайност на водните знаци, впрочем е доста измамна , защото дори на повърхността да са привидно спокойни, на по-дълбоко равнище в тях постоянно кипят бури, има скрити течения, които може да ги повлекат надолу.... Водните знаци понякога имат влечение към сензацията , защото несъзнателно култивират емоционални бури и революции, ако живота им стане твърде скучен. Водните знаци инстинктивно разбират, че трябва да се предпазват от от външни влияния, за да си осигурят вътрешното спокойствие необходимо за дълбок размисъл и фино възприятие. 

 

Седмичните Хороскопи на Венета

Овен

И този понеделник ще изиска от вас повече търпение и оттегляне от важните задачи. Този ден избягвайте активни действия и важни срещи. Вторник и сряда заложете на повече изява, приятелски срещи и създаване на нови контакти. Четвъртък и петък довършете започнатите дела и се заемете с анализ на годишните резултати. Родените във втора декада тези дни трябва да се пазят от измами и подвеждаща информация. Представителите на трета декада ще бъдат успешни, ако рискуват разумно и предприемат действия за кариерно израстване.

Телец

Очаква ви ползотворен понеделник, ще се чувствате спокойни и уверени в себе си. Дните вторник и сряда е възможно да ви донесат объркани планове. Оставете бурята около вас да отмине и не отдавайте голямо значение на случващото се, това което се случва не може да застраши бъдещите ви успехи. Четвъртък и петък ще ви донесат повече лекота и късмет. Родените в първа декада съветвам да избягват уреждане на лични отношения. Представителите на трета декада до сряда трябва да избягват важни разговори и маловажни пътувания.

Близнаци

За вас най-успешни и ползотворни ще бъдат дните вторник и сряда. Заложете на тези дни ако искате да имате повече лекота в действията си и добри резултати в делата си. Като цяло седмицата ще е противоречива и изпълнена с повече трудности. Родените в първа декада трябва да избягват уреждане на лични отношения. Те трябва да бъдат по-търпеливи и разбиращи партньора си. Представителите на трета декада съветвам да избягват претоварване. Същите трябва да почиват и да се пазят от възпалителни процеси.

Рак

Понеделникът довършете делата си от предходната седмица или организирайте програмата си за тази. Вторник и сряда изложете позицията си и защитете новите си идеи. Ще се радвате на подкрепа и разбиране в личен и професионален план. Четвъртък и петък влизате в свои води! Родените в първа декада могат да очакват любовни приключение и малки подаръци. Представителите на втора декада ще усещат силната си интуиция, която ще ги води към реализиране на мечти. Родените в трета декада ще се радват на нови запознанства, пътувания и вълнуващи срещи.

Лъв

Очаква ви топла, щастлива и успешна седмица, ако бъдете търпеливи и внимателни към хората около вас в дните вторник и сряда. В тези дни ще бъдете по-раздразнителни и изискващи бързи резултати. Имайте търпение! Понеделникът е възможно да ви поднесе нови ангажименти и задачи, които не е желателно да отказвате. Предложените предизвикателства са предпоставка да проявите качествата, които притежавате, да бъдете забелязани и отлично оценени. Родените в последните дни на знака съветвам да избягват важни срещи и пътувания. Родените в първа декада трябва да избягват уреждане на лични отношения.

Дева

Очаквайте ползотворен понеделник, през него ще имате важни срещи и ще получите полезна информация. Вторник и сряда използвайте събраната информация и заявете идеите, които имате. През тези дни е подходящо да поискате кариерно развитие или да поставите нови хоризонти в личен план. Четвъртък и петък изберете позицията на наблюдател. В тези дни няма да е подходящо да действате. Довършете делата си, анализирайте свършеното и се заемете с подреждане на текущите си задачи. Родените във втора и трета декада съветвам да не се претоварват и да избягват рискови спортове.

Везни

Понеделникът няма да ви донесе онзи уют, от който имате нужда. Използвайте го да се настроите за новата работна седмица и да подредите задачите си за следващите дни. Вторник и сряда ще са най-успешните ви и спокойни дни. Ще бъдат подходящи за нови срещи, запознанства и много положителни емоции. Грабнете енергията на тези дни и сбъднете голяма част от мечтите си. Четвъртък и петък ще имате творчески потенциал, който може да вложите в нови проекти или освежаване на любовния си живот. Родените в последните дни на знака, съветвам да бъдат по търпеливи и последователни.

Скорпион

Очаква ви пъстра и разнообразна седмица с преобладаващо позитивно настроение. Понеделникът ще ви донесе силна мотивация и желание за реализация. Имайте предвид, че енергията на дните вторник и сряда ще изиска от вас повече търпение и дисциплина. В тези дни не влизайте в конфликт с колеги и приятели. Излишно ще бъде да налагате мнение и отношение без да има нужда. Изчакайте дните четвъртък и петък, ако имате планове за изява и действия. Родените в първа и втора декада могат да очакват малки подаръци и приятни изненади. Представителите на трета декада могат да очакват пътувания и успешни срещи.

Log in or Sign up