Log in
Water

Вода

Хората в чиито хороскопи водният елемент е силно подчертан, още от рождение разбират, че различни недоловими фактори играят в живота по-голяма роля, отколкото обикновено се смята.

Те са в допир със своите чувства, настроени са към нюансите и оттенъците, които мнозина други дори не забелязват. Елементът вода представлява сферата на дълбоките емоции и съчувствени реакции - от импулсивни страсти до съкрушителни страхове, всеобхватно приемане и любов към сътворението. Водните знаци не познават силата на подсъзнателния ум и същевременно не осъзнават какво действително ги мотивира. Когато напълно осъзнато са настроени към по дълбоките измерения на живота , те представляват най-интуитивните и психически чувствителни знаци. В този случай водните личности са в контакт с единството на сътворението и могат да помагат чрез съчувствени реакции към чувствата на другите човешки същества. Но без да осъзнават напълно собствените си емоции, те се оказват мотивирани от импулсни желания, ирационални страхове и огромна свръхчувствителност дори спрямо най-слабата заплаха. ...

Водните знаци са най-щастливи , когато флуидността им бъде канализирана и някой друг и и придава форма, особено от страна на земните знаци, притежаващи непоклатимостта на която водата може да разчита и да вярва . Водните знаци не харесват особено хората , които обичат да се перчат или пък силните личности каквито са въздушните и огнените знаци. По-добре се чувстват с друг вид хора, по-потайни и сдържани, което им дава силно усещане за закрила и сигурност. Тази потайност на водните знаци, впрочем е доста измамна , защото дори на повърхността да са привидно спокойни, на по-дълбоко равнище в тях постоянно кипят бури, има скрити течения, които може да ги повлекат надолу.... Водните знаци понякога имат влечение към сензацията , защото несъзнателно култивират емоционални бури и революции, ако живота им стане твърде скучен. Водните знаци инстинктивно разбират, че трябва да се предпазват от от външни влияния, за да си осигурят вътрешното спокойствие необходимо за дълбок размисъл и фино възприятие. 

 

Седмичните Хороскопи на Венета

Овен

Очаква Ви ползотворна и успешна седмица в професионален план. Всички дни от седмицата, с изключение на петък, ще бъдат подходящи за провеждане на важни срещи и разговори с цел развиване на бизнес или постигане на успешни договорни отношения с партньори и колеги. Не оставяйте работата си за последния ден от седмицата. Петък ще изиска от вас повече търпение и разбиране на околните. Родените в първа декада не е подходящо да уреждат лични отношения.

Телец

Новата седмица ще ви предложи повече позитивно настроение, слънчеви дни и късмет. Работната ви седмица ще бъде успешна и спокойна, ако спазвате плановете си и не си позволявате да отлагате задачи. Най-благоприятните ви дни ще бъдат понеделник и вторник. Родените в първа декада ще имат подкрепата на планетите в любовта и личните отношения. Родените във втора и трета декада съветвам да не поемат допълнителни ангажименти и същите повече да почиват.

Близнаци

Очаква ви прекрасна седмица, която ще ви донесе повече светлина, топлина и надежда в личен и професионален план. Най-хармонични и успешни за вас ще бъдат дните сряда и четвъртък. Родените във втора и трета декада ще имат възможност да получат новини, които ще внесат промяна в ежедневието им. Представителите на първа декада съветвам тази седмица да избягват важни срещи и разговори, възможно е да бъдете разбрани грешно. Родените във втора декада да бъдат внимателни при подписване на документи.

Рак

Интересна и разнообразна ще е седмицата за вас. Родените в първа декада имат шанса да постигнат добри договорни отношения в професионален план. Същите ги очакват нови запознанства и интересни пътувания. В уреждане на отношения в личен план ги съветвам да изчакат други дни. Представителите на втора декада сега могат да действат слушайки интуицията си. Родените в трета декада е хубаво да проявят повече инициатива, да бъдат смели и настоятелни в преследване на целите си. Имат големи шансове за успех.

Лъв

Очаква ви противоречива седмица. В първите два дни от седмицата ще се чувствате изморени и демотивирани. Отделете време и внимание на рутинните си задачи и не се захващайте с нови ангажименти на работното място. Ще изпитвате повече напрежение отколкото мотивация за работа. Родените във втора и трета декада съветвам да почиват повече и да избягват преумора и претоварване. Представителите на трета декада трябва да избягват рискови спортове и да се пазят от настинки.

Дева

Очаква ви интересна и динамична седмица. Дните понеделник и вторник ще ви донесат нова положителна енергия и желание за развитие. Използвайте тези дни за важни срещи и делови контакти. Не бъдете активни в дните сряда и четвъртък. В тези дни довършете започнатите дела. Родените в първа декада могат да очакват любовни преживявания и малки подаръци от настоящи или стари партньори. Тази седмица ще имате много възможности да постигате цели и мечти. Подредете по приоритет задачите си и ще успеете.

Везни

Очаква ви разнообразна седмица, която в дните сряда и четвъртък ще ви предложи нови възможности за развитие в професионален план, ползотворни срещи и успех в делата. Не се доверявайте на петъка да довършвате важни дела и задачи. В този ден ще е подходящо да направите анализ на свършеното и да проведете рутинни срещи с партньори и колеги. Родените в първа декада е възможно да имат недоразумения в личен план. Бъдете по-отстъпчиви в любовта. Родените в последните 5 дни на знака трябва да се пазят от преумора и възпалителни процеси.

Скорпион

Сложни за вас ще бъдат дните понеделник и вторник. През тези дни се опитайте да запазите спокойствие и да не влизате в пререкания с колеги, началници и партньори. Сряда и четвъртък ще ви донесат много по-плавна и ползотворна енергия, която може да използвате за реализиране на седмичните си цели. Петък ще ви зарадва с приятелски срещи и успешно свършени дела. Родените в първа декада ще се радват на нови запознанства и пътувания. Представителите на втора и трета декада съветвам да почиват повече.

Log in or Sign up