Log in
Fire

Огън

Елементът огън представлява универсалната излъчваща енергия, която е вълнуваща, въодушевена и чрез светлината си внася цвят в света. Карл Густав Юнг го свързва с динамичното ядро на психическата енергия - с онази, която тече спонтанно по вдъхновен, себемотивиран начин... Те чувстват, че са проводници на живота и не могат лесно да скрият гордостта си. 

Огнените знаци въплъщават представата за висок дух, огромна вяра в себе си, ентусиазъм, безкрайна сила и открита почтеност. Необходима им е много свобода, за да се изразяват естествено, и те обикновено си осигуряват пространство, като упорито държат на своята гледна точка. Огнените знаци са способни и съзнателно да направляват силата на волята си, и то по добре от другите знаци. желанието им да бъдат и изразяват себе си свободно е доста детинско в простотата си - качество, което е понякога е мило в очите на околните, но друг път за по предпазливите и чувствителни хора изглежда застрашаващо. Грешките на огнените знаци рядко са резултат от лоши намерения, а по-често се случват поради липса на самоконтрол и чувствителност към другите. Подобни личности могат да бъдат доста капризни, понякога дори досадни, навлизат в нещата с такава бързина, че без да искат създават разрушения или нараняват околните. 

Огнените личности имат склонността да бъдат нетърпеливи с по-чувствителните или по-нежни хора - особено с тези, при които доминира водата или земята. Огнените знаци чувстват, че водата ще ги угаси и земята ще ги засипе, следователно нерядко мразят тежестта и емоционалността на тези знаци. От друга страна, въздуха раздухва пламъците на огъня - такива личности му дават нови идеи, по които представителят на огнената стихия да действа. Поради тази причина огънят е съвместим с въздуха, но трябва да се изтъкне, че огнените знаци често пъти са много ярки и нетърпеливи за деликатната нервна система на въздушните и те не могат дълго време да ги понасят. Макар че огнените знаци често пъти биват стимулирани от въздушните, те лесно се уморяват и отегчават от интелектуалните спекулации, които не дават възможност за незабавно действие." 

 

Седмичните Хороскопи на Венета

Овен

Очаква Ви ползотворна и успешна седмица в професионален план. Всички дни от седмицата, с изключение на петък, ще бъдат подходящи за провеждане на важни срещи и разговори с цел развиване на бизнес или постигане на успешни договорни отношения с партньори и колеги. Не оставяйте работата си за последния ден от седмицата. Петък ще изиска от вас повече търпение и разбиране на околните. Родените в първа декада не е подходящо да уреждат лични отношения.

Телец

Новата седмица ще ви предложи повече позитивно настроение, слънчеви дни и късмет. Работната ви седмица ще бъде успешна и спокойна, ако спазвате плановете си и не си позволявате да отлагате задачи. Най-благоприятните ви дни ще бъдат понеделник и вторник. Родените в първа декада ще имат подкрепата на планетите в любовта и личните отношения. Родените във втора и трета декада съветвам да не поемат допълнителни ангажименти и същите повече да почиват.

Близнаци

Очаква ви прекрасна седмица, която ще ви донесе повече светлина, топлина и надежда в личен и професионален план. Най-хармонични и успешни за вас ще бъдат дните сряда и четвъртък. Родените във втора и трета декада ще имат възможност да получат новини, които ще внесат промяна в ежедневието им. Представителите на първа декада съветвам тази седмица да избягват важни срещи и разговори, възможно е да бъдете разбрани грешно. Родените във втора декада да бъдат внимателни при подписване на документи.

Рак

Интересна и разнообразна ще е седмицата за вас. Родените в първа декада имат шанса да постигнат добри договорни отношения в професионален план. Същите ги очакват нови запознанства и интересни пътувания. В уреждане на отношения в личен план ги съветвам да изчакат други дни. Представителите на втора декада сега могат да действат слушайки интуицията си. Родените в трета декада е хубаво да проявят повече инициатива, да бъдат смели и настоятелни в преследване на целите си. Имат големи шансове за успех.

Лъв

Очаква ви противоречива седмица. В първите два дни от седмицата ще се чувствате изморени и демотивирани. Отделете време и внимание на рутинните си задачи и не се захващайте с нови ангажименти на работното място. Ще изпитвате повече напрежение отколкото мотивация за работа. Родените във втора и трета декада съветвам да почиват повече и да избягват преумора и претоварване. Представителите на трета декада трябва да избягват рискови спортове и да се пазят от настинки.

Дева

Очаква ви интересна и динамична седмица. Дните понеделник и вторник ще ви донесат нова положителна енергия и желание за развитие. Използвайте тези дни за важни срещи и делови контакти. Не бъдете активни в дните сряда и четвъртък. В тези дни довършете започнатите дела. Родените в първа декада могат да очакват любовни преживявания и малки подаръци от настоящи или стари партньори. Тази седмица ще имате много възможности да постигате цели и мечти. Подредете по приоритет задачите си и ще успеете.

Везни

Очаква ви разнообразна седмица, която в дните сряда и четвъртък ще ви предложи нови възможности за развитие в професионален план, ползотворни срещи и успех в делата. Не се доверявайте на петъка да довършвате важни дела и задачи. В този ден ще е подходящо да направите анализ на свършеното и да проведете рутинни срещи с партньори и колеги. Родените в първа декада е възможно да имат недоразумения в личен план. Бъдете по-отстъпчиви в любовта. Родените в последните 5 дни на знака трябва да се пазят от преумора и възпалителни процеси.

Скорпион

Сложни за вас ще бъдат дните понеделник и вторник. През тези дни се опитайте да запазите спокойствие и да не влизате в пререкания с колеги, началници и партньори. Сряда и четвъртък ще ви донесат много по-плавна и ползотворна енергия, която може да използвате за реализиране на седмичните си цели. Петък ще ви зарадва с приятелски срещи и успешно свършени дела. Родените в първа декада ще се радват на нови запознанства и пътувания. Представителите на втора и трета декада съветвам да почиват повече.

Log in or Sign up