Log in

Венета Матева

Зодия-Скорпион

Специалност-Астрология, Рейки и Медиация

Моето име е Венета Матева. Завършила съм Висшето си образование в Стопанска
Академия „Димитър Ценов“ в гр. Свищов със степен Магистър по Финанси.

По специалността имам трудов стаж в банковия сектор повече от 20 години. И както сте чували – човек е щастлив тогава, когато работи това, което ОБИЧА.

Активно изучавам Астрология от 2015 г. в школата към съюза на Астролозите - Иван
Станчев, при учител Кирил Горанов. В работата си използвам всички практики на модерната
западна Астрология, съчетани с познания от Китайска и Кабалистична Астрология.

Работя като Астролог от началото на 2017 г. и имам изготвени над 80 устни и писмени
хороскопа, съчетани с прогностични методи, здравни съвети и годишни хороскопи.

Чрез астрологията давам информация за важните събития, здравословни проблеми и ключови дати в живота на човека.


За връзка с мен:
тел: 0888761040
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook - Юпитер

Седмичните Хороскопи на Венета

Овен

Скъпи Овни, очаквайте успешна нова седмица, която ще изиска от вас да бъдете мъдри, последователни и мотивирани в служебните си ангажименти. Понеделникът ще ви донесе енергия и желание за изява. В този ден ще бъде подходящо да изложите позицията си и да застанете мотивирано пред решенията си. Родените в първа декада ще се чувстват по-спокойни и балансирани. Представителите на втора декада ще имат късмет и лекота в делата си а родените в трета декада съветвам да почиват повече. Почивните дни отделете повече време на семейството си.

Телец

Драги Телци, новата седмица ще ви предложи куп възможности, които не трябва да пропускате. Оглеждайте се за възможности, които ще ви донесат кариерно развитие и професионално израстване. Ако има възможност запишете нови курсове, които са необходими за растежа ви. Дните вторник и сряда ще ви донесат добри новини и възможности за разговори с началници и партньори. Не пропускайте шансовете си да бъдете чути, разбрани и оценени. Възможни са кратки пътувания и интересни срещи. Тази седмица е перфектна да направите първите си крачки в нещо ново и вълнуващо.

Близнаци

Мили Близнаци, пред вас стои една нова, светла и безоблачна седмица. Най-благоприятни за нови начинания и изява ще бъдат дните четвъртък и петък. В тези дни се организирайте за да свършите най-важните си дела в работата. Седмицата ще бъде подходяща за провеждане на важни разговори и срещи. Ще бъдете успешни, ако създадете ясна структура на плановете си и ги следвате без отклонения. За родените във втора декада са възможни недоразумения в личен план с приятели или партньори. Отложете разговорите си за други дни, сега няма да бъдете разбрани правилно.

Рак

Сладки Рачета, и тази седмица ще изиска от вас да бъдете по-търпеливи, умерени в действията си и спокойни. Тази седмица ще бъде подходяща за анализ на делата ви през изминалата година, подреждане на плановете за новата година и за повече мисли отколкото действия. Родените в трета декада съветвам да почиват повече и да не предприемат нови изяви и активни действия. Представителите на втора декада е хубаво да отложат пътуванията си и важните си срещи. Най-благоприятни и хармонични за вас ще бъдат почивните дни. Заложете на творчество, изкуство, йога и спа процедури.

Лъв

Драги Лъвове, понеделника ще ви донесе желание за изява и мотивация за успех. Енергията ще ви кара да бъдете борбени и ангажирани с нови предизвикателства. В това темпо не забравяйте, че можете да контролирате вашето темпо, но не и това на околните. Вторник и сряда са възможни недоразумения в служебен план. Съобразявайте се с възможностите на колегите си и изискванията на времето за изпълнението на служебните ангажименти. Ако приемете другата гледна точка ще бъдете спокойни и балансирани. Четвъртък и петък избягвайте излишно натоварване и ангажиране с важни срещи и пътувания.

Дева

Скъпи Деви, и тази седмица ще ви предложи много от това, което сте мечтали. Доверете се на опита и знанията си. Разчитайте на себе си и в типичното за вас перфектно темпо се предвижвайте към успеха си. Най-благоприятни за вас ще бъдат дните вторник и сряда. Тези дни ще ви зарадват с полезни срещи, разговори и добри новини. Времето през новата седмица ще е подходящо да направите план на делата си в личен и професионален план. Организирайте срещи, от които зависи бъдещото ви кариерно израстване. Късмета ще бъде с вас, ако вие го заслужите.

Везни

Мили Везни, очаква ви противоречив понеделник и борбена седмица. Избягвайте провеждането на важни срещи и разговори в понеделник, няма да бъдете разбрани правилно. Най-позитивни и успешни за вас ще бъдат дните четвъртък и петък. Тогава може да проявите чувството си за такт и креативност. Ще бъдете оценени и възнаградени за усилията си. Родените в трета декада съветвам да почиват повече. Представителите на втора декада имат шанса да постигнат голяма част от целите си, ако не се отказват и следват начертания път. Същите трябва да се изразяват точно и конкретно. Артистичните разговори оставете за други дни.

Скорпион

За готините Скорпиони, предстои разнообразна седмица. Понеделникът ще ви донесе амбиция, нови планове, желание за изява и прясна енергия. Вторник и сряда ще изискат от вас да бъдете търпеливи и да намалите темпото. Ще трябва да се съобразите с желанията на околните и да отстъпите от твърдата си позиция на водещ. Наблюдавайте и се вслушвайте в съветите на приятели и близки хора. Четвъртък и петък ще бъдат подходящи за нови срещи, запознанства и кратки пътувания. Почивните дни ще имате нужда от домашен уют и спокойствие.

Log in or Sign up