Log in
Kiril Goranov

За Мен

Кирил Георгиев Горанов се занимава с Астрология от 2004 година като практикува изготвяне на хороскопи от 2006г  и започва да учи за преподавател по Астрология при неговата учителка Оксана Станчева-Хорват през 2011 г., като съчетава системата на Иван Станчев с своите лични познания и опит в Астрологията.

В началото на 2013 година Започва участия в телевизоното предаване "Открий себе си" излъчвано по ТВ7 като консултант. В средата на 2013 вече е част от екипа на предаването "Искренно и Лично" по ТВ7 и участва в най-различни теми като консултант. През 2014 участва в редица предавания като гост на предавания с астрологична тематика. През 2018 пише месечни прогнози за "Новото Познание" и има своя собствена рубрика в предаването "Дами Канят" по Code Fashion TV.

В края на 2013 година започва да преподава Астрология самостоятелно по нов усъвършенстван метод който включва Астродрама и Астропсихология.
Той владее всички практики на модерната западна Астрология (Херметическа Школа) като ги съчетава с Ведическа (Индийска), Китайска и Кабалистична Астрология.Притежава дълбоки познания в Световната митология (Гръцка, Индийска, Скандинавска, Египетска, Мезоамериканска и Римска), които му позволяват тълкуването на астрологичната карта в дълбочина. През 2017г. създава видео блог към бранда си Astrology & beyond... който е съпътстван от световен интерес и спомага популяризирането на астрологията. През 2018г. има над 140 обучени курсиста и над 12 работещи астролози които членуват и вземат участие в благотворителни Астрологични семинари организирани от него. 

Благодарение на нестихващия си интерес към тази древна наука, той, както и неговите клиенти, постига успехи в работата, любовта, здравето и глобалното добруване.

Log in or Sign up